• DEŇ ZEME

          • Deň Zeme patrí  medzi najuznávanejšie a najpopulárnejšie podujatia na záchranu Zeme. 22. apríl je už tradične dňom, kedy má naša planéta sviatok. Mnohé školy  sa práve v tento deň snažia svojim žiakom prostredníctvom rôznych prezentácii, videí priblížiť problematiku týkajúcu sa práve obnovy ZEME. Tohtoročné motto Dňa Zeme je Obnovme našu ZEM.  Musíme ju obnoviť nielen preto, že nám záleží na prírode, ale hlavne preto, že sme s ňou všetci prepojení. Každý z nás potrebuje zdravú Zem na prežitie – na obživu, na zdravé pracovné prostredie i pre osobné šťastie. Zdravá planéta nie je možnosť, je to nevyhnutnosť.

          • Farebný týždeň!

          • Prinášame Vám krátky zostrih fotiek z nášho farebného týždňa!

            Ďakujeme!!!

            Sme veľmi  radi, že sa zapojili i naši kamaráti z materskej školy.

             

             

             

             

          • Oznam pre rodičov a žiakov II. stupňa

          • Vážení rodičia, milí žiaci!

            Na základe rozhodnutia ministra školstva sa od pondelka 26.4.2021 obnovuje školské vyučovanie pre celý horný stupeň (5., 6., 7., 8., a 9. ročník). Podmienkou nástupu do školy bude negatívny AG alebo PCR test žiaka a jedného zákonného zástupcu žiaka, s ktorým žije v spoločnej domácnosti. Testovanie   antigénovými testami  sa uskutoční  dňa 24.04.2021 (sobota) na Obecnom úrade v Beladiciach v čase  od 8,00 hod. do 15,00 hod..

            Zákonný zástupca je povinný vyplniť vyhlasenie_od_24.4._2._stupen.docx (stiahnuť si môžete z webu školy alebo vyplniť  vo vestibule školy dňa 26.4.2021). Žiak bez vyhlásenia o bezinfekčnosti  (Čestné prehlásenie) nebude do školy vpustený.

            Ak sa žiak nebude zúčastňovať prezenčného vyučovania (z dôvodu netestovania žiaka alebo zákonného zástupcu), škola eviduje neprítomnosť žiaka ako ospravedlnenú absenciu a zákonný zástupca žiaka je povinný zabezpečiť kontakt so školou ohľadne vzdelávania svojho dieťaťa, ktoré bude prebiehať formou zadávania úloh ako je obvyklé pri chorobe dieťaťa.

            Chceme Vás ubezpečiť, že pri nástupe žiakov 5., 6., 7., 8. a 9. ročníka do školy po dlhotrvajúcom dištančnom vzdelávaní sa budeme zameriavať aj na postupnú adaptáciu žiakov, preto v týždni od 26. 4. do 30. 4. 2021 budú mať denne len 5 vyučovacích hodín podľa upraveného rozvrhu.

              

            Počas prezenčnej výučby budú naďalej platiť prísne hygienické opatrenia Rúška – Odstup – Ruky/ R -  O – R / a v zmysle vyhlášky ÚVZ SR sú žiaci základných škôl povinní v interiéri školy používať respirátor alebo inú preventívnu ochrannú pomôcku (rúško, šál alebo šatku).

          • Obnovenie školského vyučovania - 8. a 9. ročník od 19.4.2021

          •  

            Vážení rodičia, milí žiaci!

            Na základe rozhodnutia ministra školstva sa od pondelka 19.4.2021 obnovuje školské vyučovanie pre   žiakov  8. a 9. ročníka. Podmienkou nástupu do školy bude negatívny AG alebo PCR test žiaka a jedného zákonného zástupcu žiaka, s ktorým žije v spoločnej domácnosti. Testovanie   antigénovými testami  sa uskutoční  dňa 17.04.2021 (sobota) na Obecnom úrade v Beladiciach v čase  od 8,00 hod. do 12,00 hod..

            Zákonný zástupca je povinný vyplniťCestne_vyhlasenie_ziak_a_ZZ.docx   (stiahnuť si môžete z webu školy alebo vyplniť  vo vestibule školy dňa 19.4.2021). Žiak bez vyhlásenia o bezinfekčnosti  (Čestné prehlásenie) nebude do školy vpustený.

            Ak sa žiak nebude zúčastňovať prezenčného vyučovania (z dôvodu netestovania žiaka alebo zákonného zástupcu), škola eviduje neprítomnosť žiaka ako ospravedlnenú absenciu a zákonný zástupca žiaka je povinný zabezpečiť kontakt so školou ohľadne vzdelávania svojho dieťaťa, ktoré bude prebiehať formou zadávania úloh ako je obvyklé pri chorobe dieťaťa.

            Chceme Vás ubezpečiť, že pri nástupe žiakov 8. a 9. ročníka do školy po dlhotrvajúcom dištančnom vzdelávaní sa budeme zameriavať aj na postupnú adaptáciu žiakov, preto v týždni od 19. 4. do 30. 4. 2021 budú mať denne len 5 vyučovacích hodín podľa upraveného rozvrhu. Viac informácií im poskytnú triedni učitelia, najneskôr do 16.4. Stravovanie  bude zabezpečené v školskej jedálni,  rodič má povinnosť odhlásiť žiaka, ktorý nepríde do školy a obed si nevyzdvihne.

             

            Žiaci 5., 6. a 7. ročníka pokračujú v dištančnom vzdelávaní s upraveným rozvrhom, ktorý dostanú najneskôr 16.4. od svojich triednych učiteľov. Predpokladaný nástup na prezenčné vyučovanie u týchto žiakov je od 26.4.2021

             

            Počas prezenčnej výučby budú naďalej platiť prísne hygienické opatrenia Rúška – Odstup – Ruky/ R -  O – R / a v zmysle vyhlášky ÚVZ SR sú žiaci 2.stupňa /8.-9. roč./ základných škôl povinní v interiéri školy používať respirátor alebo inú preventívnu ochrannú pomôcku (rúško, šál alebo šatku).

          • Farebný týždeň

          •  

            Milí žiaci. V rámci projektu Hrdá škola máme pred sebou farebný týždeň.  Od 19.4. do 23.4. budeme chodiť do školy opäť farebne oblečení.

             

            A samozrejme sa zapojíme všetci!!!

            I tí, ktorí sa učia z domu.

            Vaše farebné outfity mi môžete posielať na mail: richter.denisa@gmail.com

            Pondelok -mix farieb

            Utorok- červená

            Streda- modrá

            Štvrtok- zelená/ žltá

            Piatok- čierna/biela

            Tešíme sa :-)

      • Kontakty

        • Základná škola s materskou školou, Školská 252, Beladice
        • zsbeladice@gmail.com,
        • 037/63 30 247, 037/63 30 388, ŠJ - 0376330535 MŠ V. CH. - 0376330603, MŠ B - 0376330262
        • Školská 252 951 75 Beladice 95175 Beladice Slovakia
        • 53459148
        • 2121407233
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje