• Vianoce 2021

          • Milí rodičia, starí rodičia a priatelia!

            Blíži sa ten nádherný čas Vianoc a do našich sŕdc sa opäť vkráda tajuplná vianočná nálada. Každý chce svojou troškou prispieť k tomu, aby sa ľudia v jeho okolí cítili tiež krásne, šťastne a ako sa to len najviac dá, aby sa znovu aj v tomto roku čo najviac každý z nás tešil na Vianoce. Aj žiaci z našej základnej školy a detičky z našich materských škôl nezaháľali a pripravili si pre Vás a nás všetkých niekoľko vianočných darčekov v podobe pesničiek, básničiek, kresbičiek, fotiek, či posolstiev . V tomto roku sme sa všetci spoločne zamysleli a pokúsili sme sa takto rôzne vyjadriť náš názor a odpovedať na otázku: O čom sú Vianoce? 

            Láska, viera, nádej je posolstvo, ktoré nám prinášajú naši prváci, rozprávkovo stretneme na návšteve u našich druhákov – trpaslíkov a pri tretiakoch a štvrtákoch si uvedomíme, aké sú pre nás Božie narodenie a tradície stále dôležité.

            Žiaci z druhého stupňa sa Vám prihovorili prostredníctvom obecného rozhlasu, aby Vám pripomenuli, že aj keď sa teraz menej stretávame, stále sme tu spolu navzájom nám na sebe veľmi záleží. Podobné myšlienky o Vianociach a radosti preniesli starší žiaci aj na papier vytvorili nádherné vianočné básne a kresby. Šiestaci nám pripomenuli, že zima bez snehuliaka nie je to pravé a piataci sa pred odchodom zo školských lavíc v tomto kalendárnom roku rozlúčili nádherným vinšomprianím všetkého  dobrého do nového roku 2022.

            Naši malí škôlkari nám pripomenuli, aké dôležité je sa smiať, užívať si úplné maličkosti ako sneh, mať z toho radosť. Spievali, recitovali a tancovali, len aby nám pripomenuli krásu vianočného vystúpenia a takto nás potešili. Naši najmenší nezabudli ani na vianočnú atmosféru a pomocou svojich vianočných ozdôb si ju krásne dotvárali. Veru, všetci sa môžeme nechať inšpirovať.

            Sme veľmi radi, že sa nám spoločnými úvahami a tvorivosťou podarilo vyjadriť čo možno najviac pohľadov a odpovedí, lebo všetko, čo je krásne a vychádza zo srdca je správne. Užite si tvorbu Vašich / našich detí a prežite krásne Vianoce!

            MŠ Beladice

            Tešíme sa zo snehu...

            Sniežik sa nám chumelí...

            Vianočná koleda....

            MŠ Veľké Chrašťany

            Vianočná akadémia

            Základná škola

             

            4. ročník

            1.ročník

            2.ročník

            3.ročník

            Vianočné priania, básne a kresby žiakov z druhého stupňa....

          • Detské sny a túžby môže splniť na Vianoce len Ježiško!

          • My, žiaci ZŠ s MŠ Beladice, sme preto využili Vianočnú poštu a napísali sme mu list. Nemysleli sme v ňom len na svoje veľké priania pod vianočným stromčekom. Priali sme si čosi  aj pre svojich súrodencov, rodičov a známych. Navštívili sme najbližšiu poštu, nalepili známku a poslali sme svoje vianočné želania Ježiškovi na adresu: 999 99 Ježiško.

          • Mikuláš

          • Ozajstnou predzvesťou blížiacich sa Vianoc býva každoročne Mikuláš. Aj u nás vládla v tento deň veselá nálada. Žiaci a deti z materských škôl s radosťou privítali Mikuláša aj so sprievodom anjela a nezbedného čerta. Zaspievali mu pesničky, zarecitovali básničky. Mikuláš ich obdaroval sladkým prekvapením a sľúbil, že o rok príde zas.

             

             

            MŠ Chrašťany

            MŠ Beladice

            ZŠ Beladice

          • Oznam pre druhý stupeň!

          • Milí žiaci, nie všetci ste dnes boli v škole. Od zajtra pokračujeme v dištančnom vzdelávaní. Pokiaľ ste zabudli heslá, píšte na:

            richter.denisa@gmail.com

            (prosím využívajte na komunikáciu so mnou mailovú formu, pokiaľ sa potrebujete so mnou spojiť telefonicky, napíšte mi to do mailu a ozvem sa, akonáhle doučím).

            SPOLU TO ZVLÁDNEME!!!

          • Prípravy v plnom prúde

          • ,,Netreba nechať nič na náhodu a treba sa poriadne prichystať!", povedali si druháci a usilovne s prichádzajúcim sviatkom sv.Mikuláša vyzdobili sviatočne svoju triedu, prečítali si vianočné príbehy a samozrejme vyrobili úžasné výtvory. Veď posúďte sami.

            Zostáva nám už len dúfať,že aspoň spoza okna nakukne a ucíti tú sviatočnú atmosféru okolo nás!

      • Kontakty

        • Základná škola s materskou školou, Školská 252, Beladice
        • zsbeladice@gmail.com,
        • 037/63 30 247, 037/63 30 388, ŠJ - 0376330535 MŠ V. CH. - 0376330603, MŠ B - 0376330262
        • Školská 252 951 75 Beladice 95175 Beladice Slovakia
        • 53459148
        • 2121407233
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje